Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter pret si specificatii tehnice

     Pentru zilele calduroase de vara iti recomand aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter, un dispozitiv corean de calitate care face fata cu brio functiei de racire pentru un spatiu locuibil de pana la 30 mp. Ma bucur sa gasesc inca pe piata produse a caror tara de provenienta nu este dictat de clasicul "made in china", un dispozitiv care isi va face eficient treaba pentru care a fost proiectat, indeplinind cu succes toate sarcinile de lucru stabilite de utilizator.
      Atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt de culoare alba, lucru care va face ca acesta sa fie usor de integrat in designul incaparii unde va functiona fara sa altereze aspectul general.  In partea centrala unitatea interioara este dotata cu un display LED care afiseaza in timp real temperatura de la interior dar si principalele functii active pentru modul de lucru activ. Acesta devine activ doar in momentul selectarii fucntiei display din telecomanda si reprezinta un mod eficient de economisire energie.
      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel in consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinsa mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire.
        Cu o capacitate de racire/incalzire 12000 BTU, acesta reuseste sa isi indeplineasca foarte bine atributile pentru care a fost proiectat in cazul unei incaperi de pana in 30 de mp. Poate fi folosit pe incalzire pe timp de iarna iar vara pe functia de racire sau ventilare.
      Aparat de aer conditionat Daewoo 
DSB-F1281ELH-V este dotat cu mai multe functii:

Functia i Feel - Telecomanda aparatului de aer conditionat este prevazuta cu un senzor care detecteaza temperatura din mediul abiant al camerei. Astfel consumul de energie va fi ajustat in functie de temperatura varianta din mediul ambiant al camerei.
Restart automat - Aparatul de aer conditionat reporneste automat in cazul unei pene de curent
Autodiagnosticare - In cazul in care aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali pe display va aparea un cod eroare care te va ajuta sa identifici unde a intervenit problema.
Dezghetare automata - mentine integre circuitele unitatii exterioare pentru ca acesta sa poata fi folosit in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile sunt cu mult scazute sub pragul de inghet

Functie Turbo - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge conditiile de mediu stabilite de tine intr-un timp cat mai scurt
Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat.
      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 50 dB). 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)