Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00 performanta la un pret accesibil

      Am testat zilele acestea noul epilator Philips Lumea IPL SC2009/00 si pot spune ca am ramas uimita de rezultatele care apar inca de la prima sedinta. Binenteles ca nu am crezut ca exista asa ceva, un epilator care sa elimine definitiv firele de par nedorite, dar la insistentele unei prietene am zis sa incerc si eu si iata ca acum ma aflu in fata faptului implinit. 
      Philips Lumea IPL SC2009/00 dispune de tehnologia IPL (pulsatii de lumina), tehnologie care este utilizata in saloanele de cosmetica profesionale.  Va spun sincer ca merita toti banii, pe langa faptul ca actioneaza cu delicatete, eficienta este maxima. Odata aplicata lumina la radacina parului acesta va cadea in mod natural iar cresterea lui va fi inhibata. Pentru cele mai bune rezultate va trebui sa faci aproximativ 5 sedinte la distanta de o saptamana, timp in care parul va disparea treptat. 
     Imi place ca totul e atat de simplu, nu e dureros iar rezultatele incep sa apara chiar dupa prima sedinta ceea ce reprezinta un mare avantaj ca te motiveaza sa mergi pana la capat. Poate fi folosit pentru a indeparta parul din toate zonele corpului aflate sub linia gatului: picioare, zona axiala, zona inghinala, si abdomen. Actioneaza delicat, deci nu vei simti niciun fel de durere si este recomandat pentru toate tipurile de par mai putin cel de culoare roscat.
     Ca performante modelul Philips Lumea IPL SC2009/00 are peste 250.000 de pulsatii suficient de multe pentru o folosire de lunga durata. Impulsul luminos va putea fi actionat folosind comenzile accesibile din zona degetului de pe manerul de sustinere.
     Diferenta fata de modelel precedente 2008 si 2005 este ca acesta il poti folosi si in alte zone in afara de picioare cum ar fi fata, inghinal, brate etc. Accesoriul pentru fata are propriul filtru de lumina special conceput pentru utilizarea sigura si eficienta. 

Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret
          Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)