Uscator de par profesional Babyliss Pro Digital 6000E pret si specificatii tehnice

      Cei de la Babyliss se dovedesc a fi adevarati experti in crearea unor dispozitive de ingrijire personale de natura incat sa deserveasca pentru o uscare rapida a parului cu cca 30% fata de alte uscatoare clasice. Babyliss Pro Digital 6000E este un uscator profesional foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, intalnit adesea si in saloanele de coafura moderne.
     Tot secretul consta in faptul ca temperatura emisa in partea de evacuare este una constanta de 70 de grade Celsius lucru destul de esential daca doresti ca parul tau sa nu fie degradat in timp.
      Puterea exprimata de acesta este de 2200 W, nu este nici foarte zgomotos fiind astfel un dispozitiv ideal care ar trebui sa se regaseasca in dotarea oricarei familii.
      Functia ionica ii confera parului un aspect moale si lucios in timp ce functia turbo accelereaza procesul de uscare la maxim astfel incat tu sa te bucuri de performantele aparatului de uscat la maxim. Pentru fixarea coafurii cu fixativ poti apela la butonul de aer rece.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de par performant, usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)