Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W pret si specificatii tehnice

      Cu siguranta ca daca doresti sa iti schimbi vechea combina frigorifica cu una noua doresti sa achizitionezi un dispozitiv frigorific spatios care sa ofere siguranta in ceea ce priveste conservarea alimentelor in timp. Important este si suma de care dispui, dar daca vrei sa apelezi la o solutie nu foarte scumpa iti recomand combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W. Aceasta se dovedeste a fi o alegere destul de interesanta mai ales prin prisma raportului calitate/pret destul de bun.
      Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W se evidentiaza printr-un pret imbatabil, design simplist dar si alte caracteristici de ordin tehnic de ultima generatie.
      Sistemul de racire No Frost impiedica formarea in timp a ghetii la interior, fapt care previne astfel un consum energetic nejustificat si protejeaza alimentele pentru o perioada de valabilitate de lunga durata. Consumul energetic este la fel de important ca celelate caracteristi deoarece aici va face diferenta in ceea ce priveste factura ta la energia electrica. Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din acest punct de vedere, combina fiind destul de economica si incadrata conform testelor in clasa A+.
       Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 301 litri din care 215 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 86 litri ii sunt atribuiti congelatorului.     
        Frigiderul este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
        Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 3 Kg la 24 de ore. 
        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Indesit Indesit LI80 FF1 W se remarca printr-o autonomie de pana la 17 ore pana se dezgheata total. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 45 dB).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)