Aragaz Gorenje G51101IW0 pret, caracteristici si pareri

         Intotdeauna am apreciat brandul Gorenje datorita fiabilitatii bune oferite de electrocasnicele acestora, asa ca daca esti in cautarea unui aragaz performant dotat cu majoritatea functiilor necesare unui asemenea dispozitiv iti recomand aragazul Gorenje G51101IW0. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului dat fiind materialele de buna calitate din care este realizat. 
        Panoul de comanda este constituit din 5 butoane, primul pentru a porni cuptorul iar celelalte 4 pentru ochiurile din partea de sus incepand cu cel mic si terminad cu ochiul mare. As fi vrut totusi sa gasesc la acest dispozitiv poate un sistem cu aprindere electrica, dar nu e musai deoarece poti poti apela la chibrituri sau aprinzator. 
        In schimb mi-a placut cuptorul care este foarte bine izolat termic oferind un transfer termic cu mediul exterior minim. Acesta are o capacitate de aproximativ 38 de litri, suficient spatiu pentru a pune 2-3 cozonaci sau alte prajituri sau de ce nu pentru o friptura generoasa.
        E exact ceea ce iti trebuie pentru acasa, un aragaz care nu ocupa spatiu mult, frumos ca design, clasic te vei descurca sa utilizezi in orice imprejurare si nici nu costa prea mult.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doresti sa iti inlocuiesti vechiul aragaz cu unul nou, disponibil la un pret foarte bun in magazinele de specialitate: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                       


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)