Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX pret, caracteristici si pareri

            Daca te gandesti zilele acestea sa iti achizitionezi o combina frigorifica performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie atunci e cazul sa te indrepti catre combina frigorifica Gorenje NRK6191TX. Arata bine si la exterior lucru impus de materialele de buna calitate din care este realizata si anume inox in care culoarea gri metalizat incadreaza acest model in clasa combinelor premium.
            Gorenje NRK6191TX este o combina frigorifica de dimensiuni mari de pana la 307 litri, are un pret accesibil si beneficiaza de tehnologia revolutionara No Frost care impiedica formarea ghetii in interior. 
            Racirea integrala se face folosind tehnica curentilor multidirectionali care imprastie aerul rece in tot interiorul acesteia mentinand astfel o temperatura constanta si un nivel de umiditate optim.
           Pe usa in partea de sus putem observa un superb display LCD unde vor fi disponibile informatii cu privire la caracteristicile de mediu din interior, temperatura umiditate etc. Este si economica fiind incadrata in clasa de consum A+ avand un consum anual estimat la valoarea 299 kW/an.
           Frigiderul pozitionat in partea superioara de capacitate 222 litri este oganizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta. Aici mai putem gasi compartimentul special pentru produse lactate si branzeturi, compartimentul pentru fructe si legume precum si 3 suporti de usa utili pentru depozitarea sticlelor de apa minerala sau alte alimente de dimensiuni mai mici.
           Congelatorul de capacitate 85 litri ers organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de aproximativ 12 Kg la 24 de ore.
           Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

- Functie ECO - functionare in regim economic cu un consum redus de energie electrica
- Functie supe-congelare/racire - combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge cele mai bune performante intr-un timp cat mai scurt
- Sistem antibacterian - peretii interiori sunt tratati cu un strat special ce previne formarea microorganismelor si a mucegaiului
- Sistem avertizare usa deschisa - Esti avertizat sonor in momentul in care lasi usa combinei deschisa mai mult de 30 de secunde

        Stratul ionic din nterior impiedica transferul de aer urat mirositor dintr-un compartiment in altul mentinand astfel un mediu curat si sanatos.
        Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 42 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)