Frigider Indesit TIAA12 pret, caracteristici si pareri

         Indesit TIAA12 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de capacitate mare dotat cu  functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Arata bine si la exterior lucru impus de materialele de buna calitate din care este realizata avand un aspect ce urmeaza mai degraba liniile clasice in care culoarea alba predomina.
         Frigiderul Indesit TIAA12 este un dispozitiv frigorific de capacitate mare de pana la 313 litri, are un pret accesibil si beneficiaza de tehnologia revolutionara No Frost care impiedica formarea ghetii in interior. Peretii mult mai subtiri optimizeaza la maxim spatiul din interior creeand astfel un loc de depozitare mult mai amplu. 
        Frigiderul de capacitate 236 litri este compartimentat pe 4 nivele de rafturi din sticla plus alte compartimente speciale dedicate: compartiment pentru fructe si legume, zona produse proaspete. Cele 4 compartimente de pe usa va va ajuta sa organizati si sa stocati in mod simplu si la indemana alimente de dimensiuni mai mici sau bauturi racoritoare. 
         Congelatorul de capacitate 70 litri este organizat ca spatiu pe un singur nivel de raft avand o eficienta de congelare de pana la 2 Kg in 24 de ore.
         Sistemul antibacterian cu care acesta este dotat reprezinta garantia ca alimentele depozitate in interior vor fi protejate impotriva microorganismelor sau mucegaiului ce ar putea patrunde in interior. 
         Sistemul de control automat al temperaturii va pastra alimentele perfect proaspete pentru o perioada mult mai indelungata. Senzorii amplasati in interiorul frigiderului vor mentine o temperatura optima limitand astfel formarea ghetii.
          Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 44 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)