Boiler electric Gorenje OTG50SLSIMC6 de capacitate mare

           In curand isi va face aparitia si sezonul rece asa ca e cazul sa te asiguri din timp ca la iarna vei avea apa calda iar in cazul in care nu ai reusit nici anul acesta sa iti montezi o centrala termica iti recomand boilerul electric Gorenje OTG50SLSIMC6.
           Gorenje OTG50SLSIMC6 este un boiler cu o putere de pana la 2000W ce poate incalzi o cantitate de pana la 50 de litri de apa in cel mai scurt timp. Materialele folosite la fabricarea acestuia sunt de foarte buna calitate interiorul fiind izolat cu poliuretan pentru un transfer al caldurii cu mediul exterior cat mai mic. 
         Panoul de comanda este dotat cu selector de temperatura avand o gama de selectie temperatura cuprinsa intre 15-75 grade Celsius. Timpul necesar incalzirii apei de la 15 grade la 65 de grade este estimat a fi undeva la 115 minute. 
         Pe partea de siguranta acesta vine dotat cu protectie anti-inghet dar si cu siguranta la temperatura ridicata ce opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasit pragul critic.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti tot ce e mai bun de pe piata la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi in sectiunea resigilare la jumatate de pret din cat costa pe alte site-uri de specialitate: Verifica pret redus


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)