Cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201A perfect pentru bucataria ta

        Daca esti pasionat cu adevarat de arta gatitului e timpul sa treci la un alt nivel si anume acela al bucatarului iscusit cu noul cuptor incorporabil Beko OIM27201A. Cu noua interfata usor de folosit si functiile si tehnologiile de ultima generatie face ca pana si cel mai neindemanatic bucatar sa se descurce de minune. Pur si simplu setezi programul potrivit si totul este gata in cel mai scurt timp. 
       Designul este unul ce va impresiona din prima, dand o nota de originalitate bucatariei tale prin aspectul sau rustic ce il face pe acesta sa para mai degraba un obiect de colectie.

         Cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201A are o capacitate de stocare in interior de pana la 71 de litri fiind incadrat in clasa energetica A, economic dar si eficient in acelasi timp. Accesul la exterior se face destul de usor, rafturile cu sistem de ghidare pot fi scoase la exterior cu usurinta permitand astfel un control foarte bun in interiorul acestuia. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. 
        Pentru ca alimentele gatite sa fie patrunse uniform, cuptorul incorporabil este dotat cu functia de gatire 3D ce asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. Alte functii disponibile acestui cuptor care iti vor fi utile sunt: functia decongelare, grill, gatire conventionala si incalzire verticala.
        Panoul de control este unul mecanic, s-a mers pe ideea aceasta intrucat designul este unul rustic iar timerul este de tip ceas. Sistemul de avertizare sonora te va anunta acustic atunci cand prepararea alimentelor va fi gata. 
        Interiorul cuptorului si peretii din email va face ca curatarea acestuia sa fie o simpla rutina iar cu o simpla laveta totul va fi curat la fel ca la inceput.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                         
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)