Tableta nJoy Leia 7 pret, caracteristici si pareri

        nJoy Leia 7 este o tableta din categoria accesibile ca pret destul de bine dotata tehnic, perfecta atat pentru navigare internet cat si parte de multimedia. Este o alternativa perfecta la modelele mult mai scumpe de pe piata romaneasca, arata bine si din punct de vedere al designului si vine si cu suport pentru 3G. Astfel nu vei mai fi conditionat de a sta pe net doar in zonele cu acoperire Wi-Fi existant posibilitatea introducerii unei cartele SIM de internet in slotul aferent. 
       Displayul de buna calitate este un IPS ce masoara in diagonala 7 inchi si suporta o rezolutie de pana la 1024 x 600 pixeli. 
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul de la Media Tek MTK8382 Quad Core A7 tactat la frecventa 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2.
        Raspunde foarte bine la comenzi fara sa insisti de 2-3 ori pentru preluarea comenzilor, slide-ul printre ecrane este fluent, nu sacadeaza fiind perfecta atat pentru jocuri cat si navigare internet sau vizualizat filme online. 
        Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 MP iar cea frontala 0.3 MP. Pozele “scoase” nu sunt chiar cele mai bune pe care le poti avea insa trebuie tinut cont de faptul ca discutam despre o tableta din zona low entry.
        Acumulatorul de 2600 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare maxima.
        Aceasta sta bine si la capitulul conectivitate fiind dotata cu GPS, port USB, intrare card de memorie iesire casti si microfon. Cantareste doar 288 grame fiind usor de tinut in mana si purtat in bagaje oriunde vei calatori.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb, slotul 3G si pretul foarte mic : Verifica reducere pret


                                  
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)