Frigider cu o usa Star-Light FTTH-102AP pret, caracteristici si pareri

        Star-Light FTTH-102AP este un frigider de dimensiune mica foarte practic si economic disponibil la un pret foarte bun. Il poti folosi atat la munca unde iti poti tine pachetul in conditii de temperatura optima sau pentru casa de vacanta. Il recomand chiar pentru acasa daca detii un apartament mai mic sau o garsoniera in care spatiul limitat iti pune mari probleme.
        Eu unul l-am achizitionat din lipsa de fonduri la acel moment si neavand planificat o astfel de investitie am zis sa iau unul mai mic.
        Desi pare foarte mic la prima vedere, e mai mult decat perfect in situatii de criza avand un spatiu total de depozitare alimente in interior de pana la 102 litri. Frigiderul este structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata destul de incapatoare plus inca 3 suporti de usa pentru depozitare sticle si alimente de dimensiuni mai mici.
        Este prevazut si cu congelator avand un singur compartiment si o eficienta de congelare de aproximativ 2 Kg la 24 de ore.
        Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ avand un consum energetic estimat anual de 0.45 kWh.
        Sistemul de dezghetare este unul manual astfel ca la o anumita perioada de timp va trebui sa il dezgheti total pentru ca acesta sa isi pastreze eficienta de racire dar si consumul energetic scazut.
        Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentioas (nivel zgomot 44 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)