Frigider Hansa FD206.3 pret, caracteristici si pareri

         Vara aceasta caldura mare si-a spus cuvantul asa ca vechiul frigider a cedat. Deoarece nu aveam in plan o astfel de investitie m-am orientat catre un dispozitiv mai ieftin dar spatios care sa ofere destule functii si caracteristici tehnice de buna calitate si astfel am ajuns sa achizitionez frigiderul Hansa FD206.3.
        Arata bine si la exterior unde materialele de calitatate si culoarea alba care predomina in aspectul sau general va face ca acesta sa se potriveasca de minune oriunde il vei instala in casa ta. Desi pare mic la prima vedere avand o capacitate de aproximativ 130 litri este mai mult decat suficient pentru o familie mica fiind foarte bine compartimentat ca spatiu la interior.
        Este si economic, acesta avand un consum mic de energie electrica lucru evidentiat si din faptul ca face parte din clasa de consum superioara A+.
        Spatiul din interiorul frigiderului este organizat pe doua nivele de rafturi rezistente din sticla securizata ce pot fi repozitionate dupa bunul plac sau in functie de dimensiunea alimentelor ce doresti sa le introduci in interior. Usa frigiderului este prevazuta cu 3 suporti de usa pentru pozitionarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. 
        Congelatorul prevazut cu un singur raft are o eficienta de congelare de aproximativ 2 Kg la 24 de ore.
        Atata frigiderul cat si congelatorul foloseste un sistem de decongelare manual, astfel ca in timp la anumite perioade de timp acesta va trebui sa fie decongelat pentru a-si mentine o performanta energetica constanta. In cazul unei pene de curent acesta are o autonomie de pana la 10 ore pana se dezgheata complet.

Recomandare:

          Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)