Bicicleta de recuperare orizontala R400 Techfit pret, caracteristici si pareri

       Miscare inseamna sanatate si pofta de viata asa da daca vrei sa scapi de stresul cotidian si sa faci putina miscare pentru a vitaliza masa musculara iti recomand bicicleta de recuperare orizontala Techfit R400. Vei putea astfel sa practici sportul tau favorit chiar si atunci cand vremea de afara nu iti permite o iesire in parc in deplinatate liniste ascultand muzica preferata motivationala.
       Bicicleta Techfit R400 este dotata cu un scaun cu spatar confortabil fiind ideala pentru toate grupele de varsta. Aceasta are un sistem de franare cu 8 nivele de rezistenta, voalanta de 7 Kg si afisaj electronic LCD cu 6 functii.
       Manerele sunt dotate cu senzori de puls pentru un antrenament cardiovascular cat mai eficient, date care apoi sunt transmise catre ecranul LCD. Celelalte functii afisate pe ecran vor face referire la timpul exercitiului, viteza medie, distanta parcursa, caloriile arse si istoricul de kilometri parcursi in total. Sarcina maxima suportata este de 130 Kg. 
      Scaunul este ajustabil in functie de preferintele fiecaruia iar pedalele sunt prevazute cu curea pentru a nu aluneca pantoful de pe ea si a se evita astfel accidentele. Este recomandata si acelor persoane care sufera de anumite probleme la nivelul membrelor inferioare, circulatie proasta a sangelui, probleme legate de articulatii si supraponderabilitate. Avantajul principal al acestei biciclete orizontale fata de una model clasic este ca vei putea mentine o pozitie corecta dreapta a spatelui pe tot parcursul exercitiului.

Recomandare:

        O recomand tuturor care vor sa faca un pic de miscare pentru o viata sanatoasa plina de miscare: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc o poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, aceasta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)