Espressor automat Bosch VeroAroma TES60729RW pret, caracteristici si pareri

      Stiu sa recunosc un produs de calitate superioara inca de la prima vedere iar espressorul automat Bosch VeroAroma TES60729RW face si el parte din aceasta categorie, dotat cu cele mai noi tehnologii nemtesti. Foloseste cele mai noi sisteme si tehnologii din domeniu fiind un concept al gigantului nemtesc Bosh in anul de gratie 2015.
      Sistemul inovativ de incalzire SensoFlow System ofera performanta maxima la temperaturi prestabilite pentru fiecare bautura in parte datorita temperaturii constante de preparare.
     Sistemul AromaPro Concept optimizeaza procesul de macinare a cafelei la o temperatura scazuta folosind un sistem de rasnice ceramice pentru a pastra gustul si aroma cafelei nealterate. Daca doresti o cafea mai tare sau un espressor atunci aici intervine sistemul Aroma Double Shot din care rezulta doua cicluri de macinare separate. Boabele de cafea mult mai bine macinate va da nastere unor cafele tari sau dupa preferinte un espresso tare gata sa te mentina in priza toata ziua de munca. 
       Sistemul de curatare automat va face totul in locul tau de la curatare anticalcar pana la curatare compartimente cafea.
       Panoul de comanda simplu de utilizat si intuitiv va face ca cea mai buna cafea sa fie gata in doar cateva secunde printr-o simpla alasare de buton. Espressorul isi dozeaza singur cantitatea de apa si cafea respectand cu strictete reteta producatorului dar si preferintele tale.
       Poti savura o multime de bauturi energizante precum: cafea simpla, cappucino, latte, caffee crema, espresso. 
      Sistemul de spumare al laptelui face ca fiecare cafea sa fie o adevarata placere savurata la primele ore ale diminetii. Dispozitivul de spumare transforma laptele sau frisca in spuma densa pentru ca bautura ta sa arate perfect si din punct de vedere estetic. 
       Toate aceste performante sunt sustinute de puterea mare de 1500 W, presiunea de 19 bar din interior, si binenteles de rasnita din ceramica care macina boabele fara sa le incalzeasca.


Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                                
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)