Masina de spalat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W pret, caracteristici si pareri

         Innex Indesit XWSA 61253 W este o masina de spalat rufe performanta cu incarcare frontala conceputa pentru a oferi cele mai bune rezultate totul la un pret foarte bun. Cu un design atragator, aceasta se remarca inca de la prima vedere ca fiind o masina de spalat fiabila si suficient de incapatoare pentru o familie destul de mare. 
         Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata prin faptul ca are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca hainele sa arate impecabil. Aceasta este si economica fiind incadrata in clasa de consum energetica A+++ avand un consum de energie electric foarte mic (0.78 kWh).
        Panoul de comanda dotat cu display LCD iti va afisa principalele functii si programe care sunt folosite in lucru de catre masina de spalat precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat.
         Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. 
         Cu modul de programare Sport Intensiv, Sport delicat, si Special Shoes (recomandat pentru incaltamine sport) vei putea spala in cele mai bune conditii chiar si articolele sport sau  incaltamintea. Exista si un mod de programare rapid prin care in maxim 9 minute hainele tale for fi improspatate si vor arata impecabil in cel mai scurt timp posibil. 
         Cu optiunea Delay Time poti programa masina de spalat sa fnctioneze chiar si atunci cand nu esti acasa in conditii de siguranta maxima.
           Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 61 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)