Uscator de rufe Gorenje D8665N pret, caracteristici si pareri

      Gorenje D8665N un uscator de rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Gorenje D8665N este un uscator cu incarcare frontala ce face parte din noua generatie de uscatoare ce utilizeaza un condensator de mari dimensiuni pentru a realiza procesul de uscare. 
      Acesta este dotat cu o multitudine de senzori speciali de detectie si optimizare consum ce modeleaza functionarea uscatorului in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva sau de gradul de umiditate din rufe. Astfel ca vei putea introduce in cuva chiar si o cantitate de rufe mai mica fata de capacitatea sa maxima avand astfel un consum mai mic energetic si un timp de functionare mult mai redus.
      Din punct de vedere tehnic uscatorul de rufe Gorenje D8665N are o capacitate de stocare rufe de pana la 8 Kg si este foarte eficient si din punct de vedere al consumului fiind incadrat in clasa energetica superioara A++.
       Din panoul de comanda poti selecta un numar de pana la 15 programe de uscare in functie de tipul de tesatura printre care: bumbac, sintetice, delicate, lana, mixt etc. Selectand functia antisifonare hainele vor fi uscate mai lent pentru a se evita formarea cutelor. Uscatorul este dotat deasemenea si cu functie blocare automata a comenzilor butoanelor in cazul in care sunt copii mici prin jur. Filtrul de autocuratare joaca un rol important in acest proces de uscare retinand particulele de detergent precum si scame ce ar putea infunda traseul din interiorul instalatiei a uscatorului.
         Uscatorul are chiar si un sistem de iluminare in interiorul cuvei astfel ca iti va fi usor sa il folosesti chiar si pe timp de noapte.
         Sta foarte bine si la capitolul siguranta fiind prevazut cu sistem de siguranta pentru copii (blocheaza automat functiile panoului de comanda) precum si cu control supraincalzire.

Recomandare:

      Este un uscator de rufe de cea mai buna calitate, foarte economic si disponibil la un pret decent Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ:
Verifica pret redus



                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)