Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/01/IX pret, caracteristici si pareri

         Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/01/IX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. E lesne de inteles ca un aragaz traditional nu va egala niciodata performantele unui cuptor incorporabil dedicat, acesta din urma fiind mai bine izolat termic dar si mai eficient din puntc de vedere al puterii de gatire.
         Whirlpool AKZ 560/01/IX este un cuptor incorporabil electric ce face parte din clasa produselor premium cu un design foarte bine definit din materiale de calitate si inox avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 56.4.
         Acesta are o capacitate de gatire alimente in interior de pana la 67 litri, arata foarte bine si este dotat cu o multitudine de functii si programe 12 la numar: autocuratare catalitica, convectie aer fierbinte, decongelare, mentinere cald, treapta pentru pizza, turbo grill, dospire, maxi cooking etc.
         Functia Turbo Grill foloseste de curentii calzi antrenati de ventilatorul din interior pentru a grabi astfel procesul de prepararea, carnea fiind patrunsa mult mai bine fata de un grill conventional. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.
         Alegand functia de gatire Maxi Cooking cuptorul va canaliza intreaga energie pentru a incalzi mai mult zona superioara a plafonului (75% caldura) si mai putin zona de jos (25 %). Acest lucru face ca alimentele sa fie mult mai crocante.
         Este foarte usor de utilizat chiar si de un incepator in arta gatitului datorita panoului de comanda dotat cu un display LCD care iti va afisa principalele functii si caracteristici ale programului in lucru precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de functionare.
         Este economic si eficient in acelasi timp fiind incadrat in clasa de consum A-10%. Deasemenea de remarcat este si faptul ca exteriorul cuptorului este tratat cu un strat special de protectie ce impiedica ca suprafetele acestuia sa retina urme de amprente.
         Cuptorul va arata mereu curat asta si datorita functiei de curatare cu abur catalitica ce inmoaie depunerile eliminandu-le eficient. Alte accesorii care sunt incluse in dotare sunt cele doua tavi de coacere si gratarul pentru friptura.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/01/IX, Electric, 65 l, Display Evo, Clasa A-10%, Inox Antiamprenta 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)