Cuptor incorporabil rustic Whirlpool AKP255JA pret si caracteristici tehnice

        Cuptor incorporabil rustic Whirlpool AKP255JA este alegerea perfecta daca doresti sa creezi in bucataria ta un mediu caracteristic din vremurile de demult, un dispozitiv cu un aspect inedit si performant. Arata bine si la exterior unde designul rustic pare a fi desprins dintr-o carte de povesti fiind construit din materiale de calitate care sigur vor iesi in evidenta chiar de la prima vedere.
         Pentru a pastra acest design rustic intact s-a optat ca panoul de comanda sa fie unul cu control mecanic, astfel ca de aici vei putea seta programul preferat precum si functiile si caracteristicile acestuia.
         Whirlpool AKP255JA este un cuptor electric cu alimentare la reteaua curenta, eficient dar si economic in acelasi timp fiind incadrat in clasa de consum A.
         Acesta are o capacitate de stocare alimente interior de pana la 60 de litri si are o putere totala de coacere de 2500 W.
         Cele 8 functii si programe special create pentru tine iti vor impune o experienta placuta de a gati iar timpul petrecut in bucatarie va fi cu mult mai mic ca pana acum. Acestea acopera o gama larga de necesita printre care: convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare, incalzire inferioara si superioara, ventilator, timer si functie autocuratare. Atat friptura cat si prajiturile vor fi rumenite si patrunse adanc pe ambele parti datorita sistemului inovativ de incalzire atat superioara cat si inferioara. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.
         Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)