Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W pret, caracteristici si pareri

       Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W este alegerea perfacta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret foarte bun. 
       Aceasta iese in evidenta inca de la prima vedere printr-un design modern conturat de materialele de calitate din care este construita, este slim deci nu ocupa nici prea mult spatiu si are un consum de energie deosebit de mic. Panoul de comanda bine accesorizat cu butoane de comanda pentru optimizare mod de functionare si display LCD pentru afisare timer contureaza aspectul modern de care aceasta da dovada. 
       Aceasta beneficiaza de cea mai noua tehnologie de la Samsung "Eco Bubble" ce se caracterizeaza prin faptul ca ofera performante maxime chiar si in cazul spalarii rufelor la temperatura mai scazuta avand un consum energetic cu pana la 40% mai mic fata de alte masini de spalat. Tehnologia revolutionare Eco Bubble amesteca detergentul cu apa si aer inante de inceperea ciclului de spalare generand bule de spuma care patrund mai rapid in tesatura. 
       Performantele tehnice sunt date de capacitatea destul de mare de incarcare rufe de pana la 8 Kg si de viteza de rotatie destul de buna de pana la 1200 rpm suficient pentru o spalare eficienta. Aceasta se remarca si din punct de vedere energetic fiind foarte economica fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++.
        Programele de spalare 15 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie pentru un spalat cat mai eficient indiferent de tipul de tesatura: program rapid, prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, clatire intensiva etc.
       Masina de spalat este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie:

control supraincalzire - in caz de suprasolicitare si incalzire excesiva masina de spalat este oprita instant in mod automat
filtru autocuratare - care rolul de a retine returile de detergent sau resturi de tesaturi prevenind astfel infundarea canalului de evacuare apa. 
sistem detectare spuma - optimizeaza functionarea masini de spalat pana cand se atinge un nivel optim al spumei din interior
sistem siguranta impotriva copiilor - se blocheaza automat functiile butoanelor panoului de control
programare intarziata - programezi timpii de functionare ca masina de spalat sa spele rufele in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa.

       Deasemenea aceasta este dotata si cu o functie de diagnosticare in cazul in care apar erori de programare. In caz de erori vei primi un cod eroare precum si informatii care te pot ajuta sa elimini aceasta eroare in procesul de programare totul cu ajutorul unei aplicatii speciale compatibile cu un smartphone/tableta.

Recomandare:

           E alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

  
                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)