HTC One M9S pret si specificatii

         HTC One M9S este cel mai nou telefon lansat de catre cei de la HTC si este disponibil incepand de saptamana aceasta si in Romania la un pret foarte bun.
         Din punct de vedere estetic acesta arata exact ca predecesorul sau HTC M9 fiind construit in totalitate din metal.
          Singura diferenta notabila dintre cele doua modele este data de performantele procesorului, cel de pe HTC M9S fiind unul pe 64 de biti oferind astfel o viteza de procesare si un timp de raspuns mult mai bun.
          Displayul LCD Full HD masoara in diagonala 5 inchi si suporta o rezolutie de pana la 1080p. In partea frontala telefonul HTC M9S este dotat cu doua boxe frontale de foarte buna calitate ce vor livra un sunet de calitate clar si tare.
          Puterea de procesare este data de procesorul Octa Core Snapdragon 615 de frecventa 4 x 1.7 Ghz si 4 x 1.0 Ghz, memoria RAM de 2 Gb, si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 128 Gb.
           Camera foto principala este compusa din doua obiective, unul de 13 MP si unul de 2 MP si este insotita de un blitz Dual LED. Camera frontala este de 5Mp. 
           Acumulatorul de capacitate 2840 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare maxima.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant din clasa High End, arata foarte bine la exterior si este disponibil la un pret farte bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)