Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW pret, caracteristici si pareri

        Eu mereu mizez pe cei de la Samsung si pana acum nu m-au dezamagit niciodata iar daca esti in cautarea unei masini de spalat performante, masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW este alegerea perfecta. 
         Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW arata bine si din punct de vedere al designului exterior fiind realizata din materiale de calitate in care culoarea alba este imbinata frumos estetic cu insertii cu gri in zona tamburului, care ii creiaza acesteia un aspect aerodinamic slim.
         Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata prin faptul ca are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca hainele sa arate impecabil. Aceasta este si economica fiind incadrata in clasa de consum energetica A++ avand un consum de energie electric foarte mic (0.83 kWh).
          Panoul de comanda dotat cu display LCD iti va afisa principalele functii si programe care sunt folosite in lucru de catre masina de spalat precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat.
          Programele de spalat, 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori.
           Selectand modul de functionare Baby Care, masina de spalat va realiza un ciclu de clatire suplimentare pentru a fi sigur ca va fi eliminat chiar si cele mai mici urme de detergent din tesaturle rufelor (recomandat pentru hainele celor mici dar si persoanelor cu alergii la detergent).
           Cu optiunea Final intarziat vei putea preseta ora de inchidere a unui ciclu de spalat sau chiar programa masina de spalat sa functioneze intr-un anumit interval de timp.
            Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 61 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)