Bicicleta magnetica Spartan 350 pret, caracteristici si pareri

        Viata sedentara aduce numai neplaceri atat din punct de vedere a kilogramelor in plus cat si al sanatatii iar daca timpul nu prea iti permite sa ptactici sportul in aer liber recomandarea mea este sa achizitionezi bicicleta magnetica Spartan 1100. Astfel vei putea face miscare si antrena o mare parte din masa musculara simplu si comod in intimitatea casei tale fara prea mare deranj.
        Pedalele foarte rezistente au un design special creat pentru a impiedica deraparea si a sustine o aderenta cat mai buna la pedalare. Poti seta pana la 8 nivele de reglare a rezistentei la pedalare in functie de conditia fizica personala. 
        Panoul de control situal in partea superioara este dotat cu display LCD ce afiseaza timpul antrenamentului, viteza si distanta parcursa. Deasemenea vei primi informatii si cu privire la caloriile arse si ritmul cardiac.
        Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord.
        Este foarte silentioasa si poate fi si stransa pentru o depozitare corespunzatoare cat mai usoara ca spatiu.

Recomandare:

         Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)