Masina de spalat rufe Star-Light WM-510AP pret, caracteristici si pareri

        Star-Light WM-510AP este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat rufe dotata cu majoritatea functiilor de spalat, performanta si disponibila la un pret foarte bun. Daca nu ai auzit pana acum de Star-Light, iti spun ca acestia sunt noi pe piata iar electrocasnicele produse de ei se vand doar prin eMag.ro. 
       Masina de spalat Star-Light WM-510AP arata bine si la exterior fiind construita din materiale de calitate durabile in timp si se potriveste perfect oriunde ai instala-o gratie culorii albe mate care predomina in aspect.
       Masina de spalat Star-Light WM-510AP are o capacitate totala de stocare rufe de pana la 5Kg si are o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+.
        Programele de spalat 12 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai putea avea nevoie astfel: program extra clatire, program bumbac, prespalare, lana, sintetice, delicate etc.
         Sistemul de detectare spuma bazat pe senzorii instalati in interiorul cuvei va optimiza functionarea masinii de spalat in functie de nivelul optim de spuma atinsa in interior.
         Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)