Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E pret si specificatii tehnice

       Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant perfect pentru bucataria ta fiind dotat cu cele mai noi tehnologii pentru o eficienta sporita. Arata bine ca design si este construita din materiale de calitate si anume otel inoxidabil foarte rezistent.
       Problema pe care am intampinat-o a fost gasirea unei hote incorporabile care sa poata fi usor mascata sa nu altereze designul bucatariei. Cu hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E am rezolvat si aceasta problema fiind usor de instalat si integrat in aspectul general al bucatariei.
        Aceasta foloseste 2 motoare si are un consum anual de energie estimat la 192 kW. Filtrul metalic cu care hota este dotata ajuta la indepartarea eficienta a particulelor de grasime. Sezonier acestea trebuiesc curatate pentru o eficienta mai buna. Capacitatea de absorbtie este de 224 mc/h in treapta 1 de putere si de 298 mc/h in cea de doua treapta de putere. Cea de-a treia treapta are  putere de absorbtie de pana la 385 cm/h si o recomand doar in cazuri in care faceti friptura sau alte mancaruri capabile sa redea un miros si alte asperitati mai dense deoarece este si cam zgomotoasa. In rest trage foarte bine fiind de ajuns turatia in treapta a 2-a pentru a elimina orice urma de abur sau fum.
        Nivelul de zgomot minim este undeva la 57 dB iar cel maxim este de 71 dB.

Recomandare:

        Aspira bine chiar si in prmele trepte avand o putere de aspiratie destul de buna fiind disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                                    


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)