Statie de calcat Bosch Sensixx B10L TDS1624000 pret, caracteristici si pareri

         Statia de calcat Bosch Sensixx B10L TDS1624000 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de calcat haine ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii germane totul la un pret foarte bun.
          Punctul forte al acestei statii de calcat il reprezinta talpa Ceranium-Glissee al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent de pana la 90 g/min pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa din ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura.
          Statie de calcat Bosch Sensixx B10L TDS1624000 are o putere maxima de pana la 2400 W si este dotata cu un rezervor apa pentru sistemul de abur de capacitate 1 litru. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. 
          Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea germanilor de la Bosh.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)