Calorifer Albatros RA-11T pret, caracteristici si pareri

          Daca deja s-a instalat frigul in casa ta e cazul sa iei masuri si sa nu stai asa deoarece risti sa capeti o raceala nasoala care sa iti diminueze serios bugetul pe buline de la farmacie. Caloriferul Albatros RA-11T este solutia perfecta pentru frigul de afara si il recomand chiar si celor care au centrala termica daca nu vrei sa o pornesti chiar de la sfarsitul lunii octombrie si sa mai faci ceva economii la intretinere.
          Este destul de mare avand 11 elementi si o putere totala de pana la 2500 W. Pentru a fi eficient este recomandat pentru o camera de pana in 18 mp. 
         Pentru a fi mai eficient acesta este prevazut cu un termostat reglabil avand trei trepte de putere. Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 2 metri iar rotile cu care acesta este prevazut fac sa fie usor de transporta in camera in care am nevoie.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea potrivita acum la inceput de sezon rece, incalzeste foarte repede camera si nu costa nici prea mult: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ zilele acestea: Verifica pret redus


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)