Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP pret si caracteristici tehnice

      Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP este exact ceea ce iti trebuie pentru la tine acasa, un dispozitiv performant destul de incapator, economic si nici foarte scump. Arata bine si la exterior fiind proiectat folosind materiale de buna calitate ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete.
       Acesta este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+, mai economic cu pana la 20% fata de alte modele din aceiasi gama. 
      Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP are o capacitate de stocare alimente de pana la  207 litri, suficient pentru a depozita in interior o multitudine de alimente. Spatiul de stocare destul de generos este dat de proiectarea inteligenta ce permite o mai buna gestiune a spatiului folosind pereti de interior subtiri bine izolati termic.
       Frigiderul de capacitate 160 litri este organizat ca spatiu in interior pe 3 nivele de rafturi, un compartiment pentru branzeturi,un compartiment special pentru fructe si legume si suporti de usa aferenti fiecarui nivel de raft in parte. 
        Congelatorul situat in partea superioara are un volum de 41 litri si o eficienta de congelare de 2 Kg la 24 de ore.
        Sistemul de decongelare esre unul automat, astfel ca dumneavoastra nu va mai trebui sa pierdeti timp pretios cu acest proces. Termostatul reglabil permite reglarea temperaturii in incinta frigiderului cu mare precizie de fiecare data cand il veti utiliza. In cazul unei pene de curent acesta are o autonomie de pana la 10 ore pana se dezgheata complet.

Recomandare:

          Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus




                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)