Espressor automat Bosch Tassimo Charmy TAS5546EE pret si specificatii

       Cu noul espressor automat Bosch Tassimo Charmy TAS5546EE cea mai buna cafea este gata in doar cateva secunde. Atunci cand te grabesti sa pleci la munca nu va mai trebui sa pierzi timpul cu prepararea cafelei deoarece doar ii pui incredientele necesare odata la o saptamana si vei avea cafeaua preferata zi de zi preparata in cel mai scurt timp posibil.
       Arata foarte bine ca design fiind disponibil pe culoarea rosie si cantareste aproximativ 3.28 Kg.
       Espresorul foloseste capsule numite T DISC-uri ce au imprimate in codul de bare programul specific care il va citi computerul de bord al espressorului pentru a prepara dupa reteta bautura energizanta.
       Espressor automat Bosch Tassimo Charmy TAS5546EE are o putere de 1300 W si o presiune la interior de 3.3 bar suficient pentru a prepara cele mai gustoase bauturi: cafea, espresso, latte, cappuccino etc.
        Rezervorul este detasabil si are o capacitate de 1.4 litri, suficient pentru a prepara cafele pentru o saptamana intreaga de mers la lucru.
         Este usor de folosit si de intretinut. Sistemul anticalcar si sistemul de decalcifiere ajuta la protejarea in timp a dispozitivului impotriva depunerilor si a sarurilor din apa.

Recomandare:

        Odata folosit sunt sigur ca il vei indragi de prima data si nu vei mai renunta la el niciodata: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de semnificativa: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)