Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC pret, caracteristici si pareri

       Daca vrei sa tii pasul cu noile tendinte si sa ai o bucatarie ca din reviste, eleganta sticlei negre cu care este dotat cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC va schimba cu siguranta decorul. Acest cuptor electric modern cu usa si panou confectionate din sticla neagra cu rezistenta ridicata va schimba cu siguranta aspectul general al casei tale. Modelul are o inaltime si o latime de 59.5 cm si o adancime de 56 cm.
      Cuptorul are un volum generos de 65 de litri, deci il poti folosi pentru gustarile rapide dar si pentru ocaziile in care vrei cu adevarat sa impresionezi.
      Pentru ca vorbim despre un cuptor electric merita sa iti spun ca acesta este unul si economic fiind incadrat in clasa energetica A.
      Acesta isi merita intradevar investitia deoarece sta bine si la capitolul dotari tehnice: este iluminat in interior, are in componenta doua cani de gatit un gratar si grill.
      Sistemul de ventilare Eco Fan asigura o coacere uniforma a preparatelor tale prin circularea fortata a aerului cald. Astfel nu vei mai avea grija alimentelor prea coapte si nici a celor nefacute
      Cuptorul este dotat cu sistem de curatare catalitic care prin ntermediul unui panou absorbant aflat pe peretele din spate atrage grasimea si vaporii rezultati in timpul procesului de gatire.
       Daca nu iti place sa astepti prea mult pana la coacerea desertului preferat timerul electronic te va tine mereu la curent cu durata de preparare a alimentelor. In plus cuptorul Arctic AROIM24500BC iti pune la dispozitie 12 functii presetate de gatire, atat pentru preparate clasice precum functia pizza dar si functii pentru preparate mai complexe precum decongelare, incalzire superioara/inferioara, gatire 3D (permite gatirea alimentelor cu o crusta perfect formata).
       Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

Recomandare:


          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, dotat cu majoritatea functiilor de gatit disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                           

         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)