Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ pret, caracteristici si pareri

         Arctic ANK356-4+ este o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibila la un pret foarte bun. Designul este unul modern, elegant ce se potriveste de minune in orice colt al casei tale. Interiorul acesteia este impartit intre frigider si congelator, frigiderul fiind pozitionat in partea superioara iar congelatorul in partea de jos.
         Arctic ANK356-4+ are un volum net de 331 litri din care 205 litri ii revin frigiderului iar restul de 126 litri congelatorului. Aceasta se remarca si din punct de vedere energetic cu un consum mic de energie electrica de numai 297 kWh fiind incadrata in clasa de consum A+. Clasa energetica A+ ofera o economie de energie de pana la 24% mai mica fata de aparatele frigorifice din clasa A. 
         Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. 
        Desi un pic mai mic ca dimensiune congelatorul este si el compartimentat tot pe 4 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele.
        Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este dotata cu mai multe functii:

Fast Freeze XL - combina frigorifica functioneaza la capcacitate maxima pentru a congela in cel mai scurt timp posibil
Garnitura antibacteriana - garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului


       Este ideala pentru cei care au nevoie de un frigider mare, un congelator mare care sa nu consume mult si sa ocupe un spatiu destul de restrans.
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul din timpul functionarii acesteia fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 43 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)