Boiler electric Ariston Shape R 15 pret, caracteristici si pareri

       In curand isi va face aparitia si sezonul rece asa ca e cazul sa te asiguri din timp ca la iarna vei avea apa calda iar in cazul in care nu ai reusit nici anul acesta sa iti montezi o centrala termica iti recomand boilerul electric Ariston Shape R 15. Il recomand in special pentru bucatarie sau la baie pentru o utilizare modica (spalatul vaselor, pe maini) fiind foarte economic fata de alte modele de capacitate mai mare.
       Ariston Shape R 15 este un boiler de capacitate cu o putere de pana la 1200 W ce poate incalzi o cantitate de apa de pana la 15 litri in cel mai scurt timp. 
        Materialele folosite la fabricarea acestuia sunt de foarte buna calitate interiorul fiind izolat cu poliuretan pentru un transfer al caldurii cu mediul exterior cat mai mic. Se monteaza deasupra chiuvetei avand o greutate estimata la 7.4 Kg.
        Pe partea de siguranta acesta vine dotat cu protectie anti-inghet dar si cu siguranta la temperatura ridicata ce opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasit pragul critic.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti tot ce e mai bun de pe piata la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi in sectiunea resigilare la jumatate de pret din cat costa pe alte site-uri de specialitate: Verifica pret redus


                       
      
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)