Robot de bucatarie Philips HR7625 perfect pentru bucataria ta

      Robotul de bucatarie Philips HR7625 este ajutorul de nadejde de care are nevoie orice gospodina in bucatarie. Totul va parea mult mai simplu asta si datorita multiplelor functionalitati de care acesta este capabil iar timpul necesar pentru gati mancarea preferata va fi cu mult redus. Este compact, nu ocupa nici prea mult spatiu si este usor de utilizat.
     Este construit in mare parte dintr-un plastic de calitate si dotat cu o multitudine de accesorii. Poti alege una dintre cele 25 de functii disponibile in doua trepte de viteza. Motorul de putere 500 W este suficient de puternic pentru a prepara chiar si cantitati mari de mancare.
     Primesti o multitudine de accesorii in pachet printre care: accesoriu framantat, disc taiere, disc emulsionare, disc feliere, disc granulare, accesoriu impingere si cutit universal. Poate fi folosit si ca blender sau storcator fructe. Dupa fiecare utilizare este recomandat ca acesta sa fie curatat la fel si accesoriile din dotare.
      Nu este nici galagios, fiind foarte silentios in timpul utilizarii.

Recomandare:

       Este un robot bun de bucatarie, performant si nu ar trebui sa lipseasca din dotatea nici unei gospodine care se respecta: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)