Televizor LED Saba 19HDLED-ZH6 pret si caracteristici

        Televizorul LED Saba 19HDLED-ZH6 este un dispozitiv TV de dimensiuni mici ideal pentru o camera mai mica sau chiar pentru bucatarie avand un consum redus de energie electrica.
        La prima impresie acesta iese in evidenta printr-un design slim completat de un ecran mare de 48 cm ideal pentru a viziona emisiunile si filmele tale preferate.
        Ecranul de buna calitate suporta rezolutii HD redand intr-un format de buna calitate imagini la rezolutii de inalta definitie totul pentru o experienta utilizator cat mai buna.
        Cele doua boxe stereo de 10W ofera o ambianta placuta printr-un sunet clar si placut fara distorsiuni. Poti conececta televizorul atat la un calculator prin VGA cat si HDMI acolo unde exista porturi de ambele parti. Tunnerul digital va receptiona toate canalele disponibile prin operatorul de cablu la o calitate foarte buna. Deasemenea televizorul LED Saba 19HDLED-ZH6 vine si cu suport USB iar cu ajutorul playerului incorporat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate atasand simplu un stick de memorie sau un HDD extern.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)