Banda alergare Reebok ZR8 pret, caracteristici si pareri

      Daca esti in cautarea unei benzi de alergat cu caracteristici tehnice asemanatoare cu cele din marile sali de fitness, atunci banda alergare Reebok ZR8 este alegerea perfecta.
      Banda de alergare model Reebok ZR8 cu inclinare automata si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic.
       Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 120 Kg. Motorul este unul de 2 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 16Km/h. Deasemenea cu ajutorul sistemul de inclinare electric poti modifica unghiul de inclinare pentru a o inclina de la 0-18%. 
                                          
         
         Computerul de bord arata foarte bine si este dotat cu ecran LCD ultramodern color care va afisa cele 7 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. In meniul computerului de bord gasiti 18 programe predefinite facilitand un exercitiu corect si complet pe care sa il urmati in fiecare zi. Este unul dintre cele mai complexe si complete computere de bord pe care le-am vazut pana acum pe un dispozitiv de acest gen, de-a dreptul impresionant.
         In principiu sunt cam trei aspecte care trebuiesc setate atunci cand initiezi un nou program de lucru si anume cat de repede vrei sa alergi, unghiul de inclinare, si distanta pe care vrei sa o parcurgi. In orice moment in cazul in care simti ca nu mai faci fata poti opri programul instantaneu. 
         Pentu o experienta mult mai placuta, banda alergare Reebok ZR8 este dotata si cu un sistem stereo cu doua boxe de 3 W la care poti atasa fie un stick USB, un player muzical sau orice alt dispozitiv cu redare audio.
         In timp picioarele tale vor arata mult mai frumoase, vor fi tonifiate si nu o sa mai aveti probleme cu circulatia proasta. 

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta, o investitie pentru sanatate, un corp sanatos si de ce nu sa aratati bine in fiecare zi: Verifica oferta pret

          Este cea mai buna banda de alergat disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica Oferta

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)