Espressor manual Star-Light EMD-776 pret, caracteristici si pareri

      Daca pentru tine cafeaua este cea care iti da energie in fiecare zi incepand de la primele ore ale diminetii alege cel mai la indemana dispozitiv cu ajutorul caruia vei deveni un adevarat maestru in prepararea celor mai bune cafele. Espressor manual Star-Light EMD-776 este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa unei gospodine fiind un adevarat ajutor fie ca vrei sa prepari o cafea, un latte machiato sau un cappuccino. Nu ocupa nici prea mult loc designul fiind unul compact ce se potriveste oriunde in bucataria ta.
     Cu noul espressor Star-Light EMD-776 vei putea prepara o multitudine de bauturi energizante pe baza de cafea printre care: espresso, cappuccino, caffee latte etc. 
     Acesta are o putere de 1050 W si o presiune in recipientul de preparare a bauturilor de 15 bari cu un rezervor de apa de 1.25 litru. Padul de cafea asigura un element de impact estetic reprezentat de suprafata cremoasa prin spumarea laptelui ce va incanta privirea celui care va servi acea bautura.
      Sistemul de dozaj permite alimentarea simultan chiar si a doua cani de diferite dimensiuni intr-un timp foarte scurt.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)