Masina de spalat vase Bosch SPS40E02EU pret, caracteristici si pareri

          Masina de spalat vase Bosch SPS40E02EU este alegerea perfecta daca doresti sa optezi pentru un sistem performant si eficient ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii germane din domeniu. Consider ca aceasta investitie se merita din plin fiind o masina de spalat vase performanta in care calitatea germana isi face simtita prezenta prin tehnologiile de ultima generatie cu care este dotata.
          Arata bine si la exterior avand un aspect modern in care materialele si finisajele de buna calitate vor face ca aceasta sa se potriveasca perfect in bucataria ta.
           Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A si are un consum de apa anual estimat in jurul valorii de 3640 litri.
             Aceasta are o capacitate de spalare de pana la 9 seturi de vase si are un numar de 4 programe specifice de spalare printre cere: program intensiv 65 de grade (recomandat pentru murdarie greu de scos), program rapid 20 de minute, program economic (consum redus de apa si energie electrica), prespalare etc. Programul intensiv reuseste sa redea aspectul curat al vaselor cu grad ridicat de murdarie, al tavilor si oalelor utilizand jet de apa puternic la o temperatura de 30 de grade.
         Masina de spalat vase Bosch SPS40E02EU este dotata cu mai multe functii inovative printre care:

- Aqua Stop - sistem de protectie anti inundatie ce opreste automat functionarea masinii de spalat vase in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa
- Eco Silence - Motorul special creat optimizeaza la maxim energia electrica pentru un consum minim de energie fiind mai durabil, mai silentios si eficient.
- Dosage Assist - Sistem de asistenta automat pentru dozare pastile de detergent

         Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)