Huawei Ascend Mate 7 pret si specificatii

         Huawei Ascend Mate 7 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile lansate anul acesta, un superb smartphone cu display de 6 inchi construit in totalitate din aluminiu ce vine sa demonteze ideea cum ca telefoanele mobile de pe piata asiatica sunt ieftine si proaste.
         Arata foarte bine la exterior iar carcasa de aluminiu masiv si desegnul inovativ il face pe acesta sa fie asemuit cu mult mai celebrele branduri Iphone 6 sau HTC M9. 
         Este masiv, se simte bine la atingere si cantareste aproximativ 185 grame.
         Este dotat si cu cititor de amprenta situat undeva pe partea din spate undeva sub camera foto. Acesta impune un nivel de securitate sporit la datele si informatiile detinute in telefon, existand posibilitatea de criptare date setand un nivel de acces folosind amprenta personala. 
          Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core Kirin 925, acceleratorul video Mali T628, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb. Performantale amintite mai sus fac din acest dispozitiv un adevarat gadget gata pentru a rula majoritatea aplicatiilor din Market precum si jocuri de ultima generatie la un nivel maxim de detalii. Il recomand totodata si impatimitilor de filme si seriale, sau navigare internet asta datorita ecranului mare de 6 inchi. Huawei Ascend Mate 7 ruleaza cu succes Android 4.4
           Camera foto principala are un senzor de tip CMOS cu o rezolutie de 13 MP, iar camera frontala este de 5 MP. Camera foto are moduri de functionare precum panorama, HDR, nota audio, cea mai buna fotografie sau focalizare selectiva. Filmeaza Full HD este una destul de buna. 
           Acumulatorul de capacitate mare de 4100 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. 
           Este compatibil cu retele de internet de mari viteza prin Wi-Fi, DLNA, suporta transfer fisiere prin bluetooth 4.0 si NFC.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant din clasa High End, arata foarte bine la exterior si este disponibil la un pret farte bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)