Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX pret, caracteristici si pareri

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 742 IX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Avantajul unui astfel de dispozitiv fata de un aragaz traditional este considerabl simtitor asta datorita unei mai bune izolatii termice, un consum mai mic si posibilitati de gatire mult mai vaste.
       Acesta arata foarte bine si la exterior unde materialele de buna calitate din inox si culoarea gri metalizat fac referire la un dispozitiv performant, modern din clasa premium.
       Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.
       Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX este electric eficient iar din punct de vedere energetic este incadrat in clasa de consum A. Acesta are o capacitate de gatire de pana la 65 Kg si este dotat cu 8 functii de gatire printre care: Turbo Grill, Incalzire inferioara/superioara, mentinere cald, reincalzire etc.  
       Functia Turbo Grill foloseste de curentii calzi antrenati de ventilatorul din interior pentru a grabi astfel procesul de prepararea, carnea fiind patrunsa mult mai bine fata de un grill conventional. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.
         Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.
        Cuptorul va arata mereu curat asta si datorita functiei de curatare cu abur Smart Clean ce inmoaie depunerile eliminandu-le eficient. Alte accesorii care sunt incluse in dotare sunt cele doua tavi de coacere si gratarul pentru friptura.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX, Electric, 65 l, Multifunctional, 8 functii, Inox Antiamprenta Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)