Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibil la un pret foarte bun. Principalul avantaj al acestei masini de spalat este dat de faptul ca ocupa mai putin spatiu fata de un model cu incarcare frontala iar sistemul de inchidere al usii va fi mai putin solicitat fata de cel frontal si prin urmare masina de spalat va avea o durata de viata mult mai indelungata. Aceasta masina de spalat este prevazuta cu un sistem de deschidere usa lenta ce permite accesul in interiorul cuvei in deplina siguranta.
       Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW are o capacitate de stocare rufe in cuva de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
       Este economica, fiind eficienta si din punct de vedere energetic astfel fiind incadrata in clasa de consum A+++(consum mic de energie 0.79 kWh/program).
       Programele de spalat 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program rapid (15 minute), program bumbac, program lana, sintetice, delicate, lenjerie, jeans, matase etc. O caracteristica specifica acestui model o reprezinta functia Time Manager cu ajutorul careia vei putea regla durata ciclului de spalare in functie de timpul dumneavoastra liber iar rufele vor fi gata la momentul dorit. In modul de programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat sa spele in deplina siguranta chiar si atunci cand nu esti acasa.
       De retinut este si faptul ca masina de spalat detine certificat Woolmark Blue care garanteaza cel mai delicat tratament si ingrijire a articolelor de lana.
         Sistemul automat de detectie spuma va optimiza functionarea si timpii de rotatie ai masinii de spalat in functie de nivelul de spuma din interior. Astfel ca senzorii cu care aceasta masina de spalat este dotata vor detecta nivelul de spuma in timpul spalarii optimizand astfel numarul de rotatii necesar pentru o spalare eficienta la un consum energetic minim.
        Masina de spalat este dotata si cu sistem de protectie impotriva inundatiilor - opreste alimentarea cu energie in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.
          Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs deoarece aceasta este foarte silentioasa (nivel zgomot estimat 57 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

       

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)