Asus X555LA-XX521D laptop performant cu procesor i3

        Asus X555LA-XX521D este laptopul perfect daca iti doresti un dispozitiv performant care sa te insoteasca la facultate sau chiar la munca si timp liber dotat cu caracteristici hardware de top totul la un pret foarte bun. Noua generatie de laptop-uri din seria X55 vine cu multe imbunatatiri atat pe partea estetica cat si din punct de vedere al performantelor tehnice. 
         Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Acesta este realizat dintr-un plastic de foarte buna calitate rigid ce poate fi confundat chiar cu aluminiu daca il privesti de la distanta cantaring aproximativ 2.45Kg. 
          Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
        Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 5010U tactat la o frecventa de 2.1 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Broadwell.
        Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
        Desi laptopul nu este prevazut cu placa video dedicata vei putea totusi rula jocuri majoritatea noi la detalii medii. Performantele amintite mai sus pune acest laptop pe harta dispozitivelor performante recomandate pentru aplicatii, programare, navigare internet si vizualizare filme si seriale in format HD.
        Spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb cu o viteza de 5400 rpm. Pentru un eventual upgrade ii mai poti atasa un SSD.
         Sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu unitate optica citire/scriere DVD RW, camera web, cititor card, transfer fisiere prin bluetooth, o iesire HDMI, un port USB 2.0 si altul 3.0, iesire VGA etc.
         Acumulatorul Li-On de 2 celule ii va asigura acestuia o autonomie de functionare de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptop Asus X555LA-XX521D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                     
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)