Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B pret, caracteristici si pareri

         Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun.Va face impresie buna inca de la inceput deoarece arata foarte bine ca aspect avand un design slim in care combinatia de culori dintre alb si negru e mai mult decat atragatoare potrivindu-se perfect cu aspectul interior al incaperii unde va fi instalata.
          Masina de spalat rufe  Hotpoint WMD 722B are o capacitate totala de incarcare rufe de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rpm  suficient ca hainele sa arate impecabil. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic fiind considerata una dintre cele mai economice modele de pe piata iar potrivit testelor face parte din clasa de consum A++.
          Panoul de comanda dotat cu afisaj LCD iti va indica principalele functii si optiuni setate in programele de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.

          Programele de spalat, 12 la numar acopera cam toata gama de nevoi si tipuri de tesaturi ale rufelor tale: program rapid (30 minute),program bumbac, lana, sintetice,consum redus de energie, SuperWash (spalare intensiva pentru a indeparta petele dificile), baby special antialergic (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila) etc.
         Este dotata cu mai multe functii de siguranta si protectie si anume detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, Ecotech (functionare in regim economic), programare intarziata (setezi ca masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa). Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori.
         Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 42 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)