Masina de spalat rufe Indesit RSG 825 JS EU pret, caracteristici si pareri

      Indesit RSG 825 JS EU este o masina de spalat de capacitate mare dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata potrivita in special pentru familiile mai mari, economica si eficienta. Desi are o capacitate de incarcare destul de generoasa de 8 Kg este Slim si nu ocupa chiar asa mult spatiu cum ar parea, arata bine si ca design, iar materialele din care este construita sunt de buna calitate.
      Cu noua masina de spalat Indesit RSG 825 JS EU poti spala o cantitate mare de rufe dintr-o data economisind energie, apa cat si detergent. Chiar si in cazul in care ai de spalat o cantitate de rufe mai mica, aceasta isi optimizeaza consumul la cantitatea de rufe detectata de senzorii inteligenti plasati in cuva acesteia.
      Panoul de comanda dotat cu ecran LCD iti va spune in orice moment functiile si programele active precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat. 
       Si inca un lucru un important este reprezentat de eficienta energetica, masina de spalat fiind un dispozitiv economic incadrat in clasa de consum A+++. 
       Programele de spalat 16 la numar asigura majoritatea functiilor de care vei avea nevoie: program bumbac, delicate, jeansi, Baby Protect (realizeaza o clatire intensa pentru a elimina particulele mici de detergent din tesatura), antialergic 60 de grade, culori inchise si Super Wash.
       Motorul Digital Motion foarte bine opimizat va functiona atat cat este necesar in functie de tipul de tesatura al rufelor fapt ceea ce va duce la o mai buna conservare a acestuia si o durata de viata mai indelungata a masinii de spalat.
       De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 54 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)