Televizor LED Philips 32PFH4100/88 pret si caracteristici tehnice

        Philips 32PFH4100/88 este un televizor LED de 80 cm diagonala destul de bine vandut de magazinele online datorita pretului sau foarte accesibil. Arata bine si ca design avand un aspect general SLIM, este subtire iar ramele sunt aproape inexistente ecranul fiind cel care domina in tot acest aspect.
        Philips 32PFH4100/88 este un LED Tv Full HD din clasa entry level cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat.
        Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 
        Acesta vine dotat cu mai multe tehnologii de ultima generatie care conlucreaza impreuna pentru a reda utilizatorului imagini de foarte buna calitate: Digital Crystal Clear - 69 miliarde de culori si un contrast dinamic 500 000:1, Perfect Motion Rate - imbunatateste reproducerea miscarilor in cadrele ce se succed rapid specific filmelor de actiune sau sporturilor.
        Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 16 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar.
        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
         Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.


Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus
                         
          
      
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)