Tableta eSTAR ZOOM HD pret si specificatii tehnice

        eSTAR ZOOM HD este o tableta ieftina cu o configuratie destul de buna la banii acestia si in plus mai primesti si un ecran destul de generos ideal pentru vizionat filme si seriale online pe internet. Desi nu este un nume mult prea cunoscut in randul iubitorilor de tablete, aceasta arata bine atat din punct de vedere al designului si cel mai important vine cu dotari tehnice decente.
        Displayul de buna calitate este un IPS ce masoara in diagonala 9 inchi si suporta o rezolutie de pana la 1024 x 600 pixeli. 
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Cortex A7 Quad Core tactat la frecventa 1.2 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2.
         Chipset-ul grafic Mali 400 MP2 iti va permite sa rulezi jocuri de ultima generatie in limita de rezolutie impusa de display-ul tabletei. Rezolutia nu va fi una de cea mai buna calitate dar sa nu uitam ca vorbim de o tableta de nivel mediu ca performanta utila mai mult pe partea de navigare internet, citire si scriere mail-uri sau vizionare filme si seriale online.
         Deasemenea aceasta nu dispune de modul 3G astfel ca vom fi limitati din punct de vedere al internetului de locatiile cu semnal Wi-Fi disponibil.
         Raspunde foarte bine la comenzi fara sa insisti de 2-3 ori pentru preluarea comenzilor, slide-ul printre ecrane este fluent, nu sacadeaza fiind perfecta atat pentru jocuri cat si navigare internet sau vizualizat filme online. 
         Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 MP iar cea frontala 0.3 MP.
         Acumulatorul de 4000 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare maxima.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb si pretul foarte mic : Verifica reducere pret

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)