Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX cu tehnologia antiamprenta

       Whirlpool AKP 808 IX este un cuptor incorporabil pe gaz ce face parte din gama electrocasnicelor incorporabile dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie fiind disponibil la un pret foarte bun. Arata bine si la exterior unde materialele de calitate si designul de efect sigur va fi remarcat inca de la prima vedere. Are o dimensiune mai redusa fata de alte dispozitive din aceasta gama reusind sa fie integrat cu succes chiar si acolo unde bucataria nu are un spatiu generos (58.5cm  x 59 cm x 51.5 cm).
       Primul avantaj care ar trebui luat in considerare la acest model este ca este pe gaz si vei putea face astfel o economie destul de importanta fiind mai economic.
       Acesta are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 59 de litri fiind dotat cu majoritatea functiilor disponibile si pe cuptoarele electrice: grill rotisor si timer.
        Nu va trebui sa supraveghezi cuptorul minut cu minut in bucatarie deoarece acesta dispune de functia timer care opreste automat functionarea acestuia in momentul in care perioada de timp setata de tine este atinsa. Este iluminat si in interior, astfel ca nu va trebui sa deschizi usa de fiecare data cand vrei sa verifici stadiul prepararii alimentelor din interior.
        Este solid fiind realizat in totalitate din inox, nu lasa urme nestetice cu amprente fiind protejat cu un strat special antiamprenta si va face senzatie in bucataria ta inca de la prima folosire.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                           

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)