Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 pret si specificatii tehnice

        Beko DIS26010 este o masina de spalat vase complet incorporabila performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret foarte bun. Aceasta nu este foarte mare ca dimensiune si se integreaza perfect in mobila de bucatarie fiind un ajutor de nadejde in casa oricarei gospodine. Materialele de calitate si functiile de ultima generatie o recomanda ca fiind un dispozitiv de buna calitate durabil in timp ce nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei tale.
        Aceasta are o capacitate de spalare vase de pana la 10 seturi fiind destul de spatioasa daca e sa privim dimensiunile acesteia slim. Este si economica fiind incadrata in clasa de consum A+ avand un consum anual de energie de aproximativ 237 kW. 
        Panoul de comanda iti va oferi informatile necesare cu privire la functiile programelor ce ruleaza precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare complet.
        Programele de spalat 6 la numar acopera cam toata gama de necesitati printre care: program intensiv 70 grade (recomandat pentru murdarie greu de scos), program auto, progra Bio/Eco (functionare in regim economic cu un consum redus de apa si energie electrica), Quick Clean (spalare rapida 30 minute), clatire etc. Cu programul Extra Hygiene vei spala vesela la o temperatura ridicata fiind recomandat pentru distrugerea bacteriilor si micro-organismelor.
          Masina de spalat vase este dotata cu o serie de functii speciale printre care:

- Child Lock - functie care blocheaza functionarea comenzilor panoului de control, foarte utila atunci cand aveti copii mici prin jur foarte curiosi.
- Water Safe - functie care blocheaza functionarea masinii de spalat vase in cazul in care apar scurgeri de apa impiedicand astfel inundatii neprevazute.
 - All in One - La accesarea aceste functii masina de spalat vase isi adapteaza automat modul de functionare selectand caracteristicile necesare pentru o performanta cat mai buna
- Programare intarziata - In modul programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa spele si sa se opreasca chiar si atunci cand nu esti acasa.
- Senzor detectare murdarie - Acesta va optimiza consumul de apa si energie in functie de murdaria detectata de pe vase

      Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 49 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)