Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MI1011 pret, caracteristici si pareri

        Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MI1011 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu majoritatea functiilor de spalat disponibila la un pret rezonabil. Arata bine si la exterior dar nu putem spune ca exceleaza din acest punct de vedere deoarece aceasta se prezinta cu un look mai degraba clasic in care nu diferentiem prea multe elemente de design care sa iasa in evidenta culoarea alba fiind cea care predomina.
         Panoul de comanda dotat cu o multitudine de butoane fizice este dotat cu un ecran de mici dimensiuni LED pentru afisare minute ramase pana la incheierea ciclului de spalare.
         Avem de-a face cu o masina de spalat econmica din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta A++.
        Caracteristicile tehnice sunt date de capacitatea maxima de incarcare rufe de pana la 6 Kg si de cele 1000 rpm care vor face ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
         Programele de spalat 15 la numar, acopera o arie larga de necesitati printre care: program bumbac, lana, delicate, sintetice, stoarcere, clatire etc. In modul de functionare intensiv, masina de spalat va functiona la o temperatura mult mai ridicata si va face cicluri de clatire suplimentare pentru ca pana si cele mai dificile pete sa fie indepartate cu succes. 
         In modul de programare intarziata vei putea seta masina de spalat sa functioneze si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Ca element de siguranta este prevazuta cu sistem de blocare automata a functiilor panoului de comanda, util in cazul in care aveti copii mici prin jur.


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)