Radiator cu halogen Heinner HRH-312 pret si pareri personale

       Radiatorul cu halogen Heinner HRH-312 este alegerea perfecta pentru zilele friguroase, un dispozitiv performant, comod si ieftin care nu te va lasa sa tremuri. Desi nu este foarte mare acesta reuseste sa incalzeasca o camera de dimensiuni medii in doar cateva minute. Il recomand chiar si pentru cei care au centrale termice deoarece il poti folosi o zi doua atunci cand vremea de afara joaca feste avand perioade alternante intre zile cu temperaturi ridicate si zile reci.
       Radiator cu halogen Heinner HRH-312 are o putere de 1200 W cu trei trepte de caldura. Il poti transporta cu usurinta si pozitiona in orice zona a camerei tale reprezentand o solutie practica pentru orice locuinta.
       Sistemele de siguranta din dotare vor garanta un nivel optim de protectie si siguranta: sistem de protectie supraincalzire (opreste automat functionarea acestuia in cazul de supraincalzire), si oprire automata in caz de rostogolire.


Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca va doriti un mijloc de incalzire ieftin si bun disponibil la un pret bine meritat: Verifica oferta pret

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)