Cuptor incorporabil Electrolux EZC2430AOX pret, caracteristici si pareri

        Cu noul cuptor incorporabil Electrolux EZC2430AOX gatitul va deveni o joaca de copii datorita tehnologiilor de ultima generatie cu care acesta este dotat si astfel chiar si cele mai dificile gustari de preparat vor fi mult mai usor de preparat. Orice gospodina si-ar dori sa se bazeze pe ajutorul unui astfel de cuptor, un aparat de gatit modern si eficient.
       Desi majoritatea cuptoarelor electrice au un consum destul de mare de energie electrica, acesta a fost proiectat pentru o eficienta energetica A  – consuma 0.87 kw/h.
       Panoul de comanda dotat cu display LCD va afisa principalele functii si programe disponibile in procesul de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit.
       Electrolux EZC2430AOX este un cuptor incorporabil electric ce face parte din clasa produselor premium cu un design foarte bine definit din materiale de calitate si inox avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.4 x 56 cm.
       Acesta are o capacitate de gatire alimente in interior de pana la 57 litri, arata foarte bine si este dotat cu o multitudine de functii si programe 9 la numar: autocuratare pirolitica, convectie aer fierbinte, decongelare, mentinere cald, turbo grill, dospire, incalzire, coacere pe 2 nivele etc. 
       Friptura dar si alte bunatati vor iesi ca din reviste datorita sistemului inteligent ce permite transmisia aerului cald atat in zona superioara cat si cea inferioara pentru ca alimentele sa fie patrunse indeajuns si sa devina crocante. 
        Sistemul de coacere pe doua nivele va permite sa pregatiti doua feluri de mancare diferite la temperaturi prestabilite fara sa existe transfer de miros si aroma de la un nivel la altul.
        Acesta este bine dotat si din punct de vedere al sistemelor de siguranta: sistem de blocare acces copii - blocheaza usa de acces dar si functiile butoanelor panoului de comanda, sistem usa rece - mentine usa rece indiferent de temperatura din interior.
       Cuptorul va arata mereu curat asta si datorita functiei de curatare pirolitice care prin apasarea unui buton va transforma rezidurile intr-o cenusa usor de indepartat apoi cu o laveta umeda.

       Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                 
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)