Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX pret, caracteristici si pareri

        Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX este exact ceea ce iti trebuie pentru a scapa de murdaria din bucatarie si vasele nespalate. Este o masina de spalat performanta dotata cu destule functii de ultima generatie fiind disponibila la un pret foarte bun. 
        Cu masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX nu va mai trebui sa pierzi timp pretios in bucatarie astfel ca vei putea petrece mai mult timp cu cei dragi. Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A si are un consum de apa anual estimat in jurul valorii de 3640 litri.
        Aceasta are o capacitate de spalare de pana la 9 seturi de vase si are un numar de 7 programe specifice de spalare printre cere: program intensiv 65 de grade (recomandat pentru murdarie greu de scos), program rapid 20 de minute, program economic (consum redus de apa si energie electrica), prespalare etc. Programul intensiv reuseste sa redea aspectul curat al vaselor cu grad ridicat de murdarie, al tavilor si oalelor utilizand jet de apa puternic la o temperatura de 30 de grade.
       Cu programul special Sani Rise vei putea indeparta chiar si impuritatile si bacteriile de pe vasele spalata asta deoarece acest program realizeaza o clatire intensa la o temperatura mult mai ridicata. In modul de programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat vase sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa, si asta in deplina siguranta.
        Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 52 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)